Дорогі співвітчизники!

Від усього серця щиро вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

2017 рік для нашої країни  був складним: четвертий рік триває війна, бідність, розчарування та корупція захлеснули країну. Але завдяки патріотам, небайдужим українцям, простим людям, країна втрималася.

Загартувалася та викристалізувалася команда тих, хто по-справжньому вболіває за долю України і не шкодує за неї життя — і  на фронті, і в тилу. Я вірю в те, що дуже скоро наші солдати повернуться з окопів живими додому і ми всі разом, з чистого аркушу, розпочнемо перетворювати нашу Україну на багату, сильну, самодостатню!

У різдвяні  та новорічні свята усі сподіваються на диво. Гоголівський Вакула під Різдво шукав черевички для здійснення своїх мрій, а для працелюбної дівчинки з казки «Дванадцять місяців» під Новий рік розквітли проліски. Я теж вірю в дива, які завжди є підсумком наполегливої, чесної, щоденної праці.       Лідерство «Батьківщини» накладає велику відповідальність, але я впевнена, що  ми всі разом зможемо здійснити  українське «диво» і,  спираючись на власні сили, інтелект і ресурси, відбудуємо нашу країну. Для українців немає ніяких  нездоланних завдань, перепон чи бар’єрів. Треба вірити в себе, в Україну і все буде добре!

Від щирого серця бажаю вам, вашим рідним і друзям щастя, здоров’я, добробуту. Нехай любов ближніх надихає на нові звершення, перемоги і нові дива!

Господь з нами і він збереже Україну!

Із святами вас, мої рідні!

 

З щирими побажаннями та великою любов’ю,

Юлія Тимошенко

 

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31