Дорогі українці!

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовими та прийдешнім Новим 2020-м роком!

Минулий рік був роком сподівань та надій, але не все в житті збувається та здійснюється. Водночас ми, за будь-яких обставин, продовжуємо вірити в дива та в найкраще. І саме ця віра дає нам силу, наснагу для того, щоб жити та рухатися далі. Для себе, для своїх родин, для близьких і рідних. У цьому природа та сутність людини!

Якщо задуматися, то для нормального життя людині не так уже багато і треба: щоб було на що жити, щоб було за що виховувати та навчати дітей, щоб настав мир в країні. Ми давно вже використали всі можливі «квоти» страждань та труднощів і маємо право на щастя!

Я хочу, щоб усі ми зустріли новий рік саме з такою настановою: бути щасливими! Щастя – це не сидіти й чекати, а  діяти. Діяти не дивлячись ні на кого і ні на що, не озираючись і без усяких сумнівів та коливань. Адже наше особисте щастя в наших руках і ніхто, окрім нас самих, не приїде і не наведе лад в нашому з вами домі, не зробить нас щасливими.

Я вірю в вас, вірю в Україну! Бажаю успіху, родинного затишку, любові, добра та здійснення мрій!

З Різдвом Христовим! З Новим роком!

Юлія Тимошенко