Дорогі жінки!

Від щирого серця вітаю всіх мам, бабусь, доньок, онучок, подруг з 8 березня – святом Весни, кохання, краси та надії. Це свято дарує нам чудові весняні квіти, перші теплі дні, відчуття щастя.

І для мене особисто, як і для багатьох з вас, 8 березня зовсім не асоціюється з радянським офіціозом, а передовсім — з весною, оновленням, з теплими вітаннями і гарним настроєм. Це світлий і приємний день. І я хочу побажати, щоб він був по-справжньому весняним та святковим, не дивлячись на усі складнощі життя.

Ми все подолаємо! Ми врятуємо світ. Це не високі слова, а констатація факту. Адже ще жодна жінка в світі не розпочинала жодної війни. Наша місія  — нести світу мир, любов, добробут, тепло та ласку… Ми впораємося із цим завданням, щоб там не трапилося.

Нині цьому жіночому святу і в Україні, і в світі надають нового значення.

Впевнена, що цей день також має нагадувати про права і можливості жінок. Адже ми, жінки, маємо такі самі права, як і чоловіки, хоча дуже часто навантажуємо себе лише обов’язками…

На моє переконання, жінок має бути більше скрізь. У політиці, у владних та представницьких органах, у громадській роботі. Адже саме жінка приносить в наше життя мир, красу та добро. Саме те, чого так не вистачає нам сьогодні.

Зі святом вас, дорогі мої!

Хай збуваються усі ваші мрії!

Переконана —  ми здолаємо усі негаразди. Весна обов‘язково переможе!

З любов’ю, Юлія Тимошенко,

народний депутат, голова фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України