Доведені до відчаю мешканці с.Тузла звернулись до Президента України, КМУ та ВРУ.

13 листопада за ініціативи членів партії ВО «Батьківщина» в с.Тузла Березанського району Миколаївської області на загальних зборах села,  мешканці  доведені до відчаю своїм соціально – економічним становищем звернулися до Президента України, ВРУ, КМУ з вимогою вжити заходів щодо поліпшення життєвого рівня мешканців сіл України.

В відкритому зверненні за яке одностайно проголосували 208 жителів села та 12 депутатів сільської ради, люди вимагають:

• Зменшити існуючи тарифи на газопостачання та електроенергію до доступного кожному мешканцю села рівня.
  • Знизити ціни в магазинах до існуючого прожиткового рівня.
  • Переглянути розмір пенсій і заробітної плати, враховуючи всі інфляційні процеси які відбулися в країні.

В своєму звернені мешканці с.Тузла також закликали депутатів всіх рівнів сільських та селищних голів усіх регіонів України підтримати їх ініціативу у відстоюванні прав мешканців села та вимогу до уряду і Президента звернути увагу на необхідність зниження тарифів на послуги ЖКГ, рівень яких був би посильний для більшості населення.

«Масове звернення місцевих рад до вищих органів влади разом зі збором підписів громадян  – це ефективні способи вплинути на вирішення проблем українців. Партія «Батьківщина» закликає депутатів всіх рівнів рад ініціювати обговорення та виносити на розгляд звернення з вимогою підтримати ініціативу нашої партії та переглянути тарифи», – зазначив ініціатор звернення, депутат обласної ради від партії ВО «Батьківщина» Анатолій Ніколенко.