«Електронна область» та «Електронне місто» спільні плани міськвиконкому та обласної ради

15 грудня в міській раді пройшла спільна нарада міського голови Олександра Сенкевича та першого заступника голови обласної ради Михайла Соколова стосовно впровадження на території Миколаївської області та безпосередньо м.Миколаєві програм «Електронна область» та «Електронне місто». В рамках наради дійшли згоди стосовно формування робочої групи з напрацювання шляхів впровадження програм. До складу робочої групи увійдуть фахівці міськвиконкому, обласної ради та представники міжнародних інституцій. Під час наради Михайло Соколов зазначив, що від імені обласної ради в рамках реалізації даних проектів є попередні домовленості з  Янікою Меріло, яка є провідним міжнародним фахівцем по впровадженню подібних програм та залученню інвестицій для їх реалізації, як в містах України так і Європи.

Олександр Сенкевич налаштований якнайшвидше реалізувати програму електронного управліня містом та його життєзабезпеченням, коли мешканці міста зможуть самі вирішувати куди витрачати бюджетні кошти та матимуть можливість контролювати всі бюджетні витрати.