Фантазії Ющенка про «Межигір’я» межують із хворобою, – коментар «Батьківщини»

Заява Віктора Ющенка про те, що він був змушений віддати державну резиденцію «Межигір’я» Януковичу через те, що там мала жити Юлія Тимошенко, свідчать про серйозну прірву між реальністю та світом фантазій екс-президента.

Так у партії «Батьківщина» прокоментували останні висловлювання Ющенка в інтерв’ю журналу «Новое время».

«З усієї наговореної ним маячні на тему «Межигір’я» достовірним є лише один факт, що сам Ющенко підписав рішення про передачу державної резиденції Януковичу», – зазначили в партії.

У коментарі «Батьківщини» також йдеться: «Не можемо не відзначити вибірковості пам’яті Віктора Андрійовича, який примудрився забути дві суттєві речі. Перша, що Юлія Тимошенко жодного разу за час перебування в політиці не скористалася ні одною пільгою, а тим більше – службовим житлом. Друга, що сам Віктор Ющенко в порушення всіх законів і моралі, попри прохання і вмовляння не з’їжджав з шикарної президентської державної дачі цілих чотири роки після завершення своїх повноважень».

«Нам навіть соромно нагадувати, що Ющенко залишив держдачу після Революції Гідності та втечі свого патрона Януковича. Усі ж знають про «близькі стосунки» двох Вікторів, які підтвердилися у знайденій «чорній бухгалтерії» Партії регіонів», – зазначили в партії.

«З огляду на все перелічене, ми глибоко стурбовані станом психічного здоров’я Віктора Ющенка. Шкода, що Лікарня майбутнього, де йому могли б допомогти, попри зібрані його дружиною кошти так і не була збудована», – заявили в «Батьківщині».