Фракція «Батьківщина» Миколаївської обласної ради висловила зауваження до річного звіту губернатора.

Сьогодні на 4 сесії обласної ради представники фракції «Батьківщина» обговорили звіт голови Миколаївської облдержадміністрації В.Мерікова щодо виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку області, обласного бюджету та делегованих повноважень.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

До початку сесії відбулося засідання фракції, на якому депутати-«батьківщинівці» висловили свої зауваження до роботи виконавчої влади області.

Як зазначив керівник фракції «Батьківщина», перший заступник голови Миколаївської обласної ради Михайло Соколов, — «в цілому ми вирішили взяти до уваги звіт голови та підтримати його. Адже спільно з депутатським корпусом вдалося здійснити певні позитивні кроки в напрямку електронного врядування, децентралізації, залучення до області інвестицій. Водночас є низка питань, де відчуваються очевидні прогалини в роботі органів виконавчої влади, на що ми і вказали на сесії. Це, в першу чергу, — незадовільний стан доріг, порушення в сфері земельного та екологічного законодавства з боку окремих керівників районів, питання перерозподілу делегованих повноважень між обласною радою та облдержадміністрацією. Втім, ми не маємо намірів огульно критикувати, а налаштовані на конструктив та спільну роботу на благо громади Миколаївської області».

Всі сім депутатів фракції «Батьківщина» Миколаївської обласної ради в цілому підтримали звіт голови облдержадміністрації.

сессия7сессия1сессия5сессия3сессия2