Голова Миколаївської ОДА намагається дискредитувати «Батьківщину» напередодні виборів

Влада намагається дискредитувати політичну партію ВО «Батьківщина» та її лідера Юлію Тимошенко, поширюючи неправдиву інформацію про місцевих партійців.

Про це йдеться в заяві Миколаївської обласної парторганізації, яку поширила прес-служба регіонального партосередку.

27 березня, у день візиту до області кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко, голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко разом із представниками силових структур в екстреному порядку провів брифінг, на якому анонсував розповідь про начебто порушення законодавства з боку очільника Первомайського міського партосередку ВО «Батьківщина» Тимура Глушка.

У зв’язку із брехливими звинуваченнями з боку влади Тимур Глушко провів прес-конференцію, а обласна парторганізація оприлюднила в ЗМІ заяву.

«Влада на чолі з її поки що очільником Петром Порошенком агонізує та вдається до будь-яких дій з метою дискредитувати лідера президентських перегонів Юлію Тимошенко та її представників на місцях. З-під поли, з давніх таємних архівів силових структур дістаються сумнівні факти, які ні про що не свідчать та не доводять нічиєї вини. Очільник області та представники правоохоронних органів використовують їх як елемент тиску й оббріхування», – наголошується в заяві.

Як зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов, за всіма попередніми соціологічними дослідженнями в 132-му виборчому окрузі впевнено перемагає Юлія Тимошенко, тож саме через звинувачення молодого та сильного, авторитетного керівника влада намагається спотворити результат виборів.

Миколаївська обласна «Батьківщина» заявляє, що звернеться до суду у зв’язку із неправомірними діями очільника облдержадміністрації.