Господь благословив Україну на перемогу, – Юлія Тимошенко після різдвяної літургії в Софії Київській

Юлія Тимошенко разом із народними депутатами «Батьківщини» взяла участь у різдвяній літургії, яка відбулася в Софії Київський.

Богослужіння проводив Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Лідер «Батьківщини» привітала присутніх із Різдвом Христовим та офіційним отриманням Томосу про автокефалію Святішої Церкви України.

За словами Юлії Тимошенко, у ці святкові дні відбувалися події, на які чекали українці багатьох поколінь.

«Те, що офіційне отримання Томосу відбулося у Святий вечір – це символ, це знак того, що Господь благословив Україну на перемогу, а українців на гарне та мирне життя. Сьогодні всі українці дякують Господу за те, що допомагає вистояти в боротьбі за віру, правду, Україну. Добро обов‘язково перемагає! Хай нашій країні і всім нам допомагає Господь! Вірю, що все буде добре, а Господь завжди буде берегти Україну», – наголосила вона.

Участь у святковій літургії також взяли керівники держави, парламенту та уряду, і народні депутати.