Григорян Ерік Юрійович

131 округ  — м. Вознесенськ, Вознесенський район, м. Южноукраїнськ, Березанський, Веселіновський, Доманівський, Еланецький райони

Біографія

Я,  Григорян Ерік Юрійович, народився 20 травня 1967 року в м. Грозному.
Громадянство: громадянин України.
Час проживання на  території України: безперервно проживаю на території України  протягом останніх 23 років.
Відомості про освіту: освіта вища. У 1996 році закінчив Єреванський державний  університет, юридичний  факультет.
Відомості про трудову діяльність:
1988 р. — грозненська спортивна школа “Динамо”, тренер з боксу,  КП  “Горяночка”, адміністратор;
1988-1989 р. — виробничо-будівельна фірма “Масіс”, начальник  дільниці;
1989-1990  р . — КП “Естамп”, начальник   дільниці;
1990-1992 р. — КП “Строитель 90”, заступник директора;
1993-1999 р. — МСП “Сірін”,  юрист;
2001 —  2004 р. — ПП “Укрінтерпостача”, заступник директора;
2004 — 2011 р. — ПП “Укрінтерпостача”,  директор;
2011 р. — дотепер — ПП  “Укрінтерпостача”, юрист.

Голова громадської організації “Воїни-прикордонники Вознесенщини”, депутат  Миколаївської обласної ради.
Партійність: член Всеукраїнського об’єднання  “Батьківщина”.
Сімейний стан: неодружений.
Судимості не маю.

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ

 

Шановні  виборці!
Своїм завданням в Верховній Раді України я бачу зробити все можливе, щоб  народні депутати не були представниками сімейних та бізнесових  структур, корпоративних  інтересів, а були справжніми представниками  народу. Адже їх мета — створення  законів,  які  б сприяли  розвитку  економіки  країни, її  соціальної  сфери,  підвищення  стандартів  життя.
Для  цього,  вважаю,  необхідним є  проведення  ряду  заходів:

— Оновлення структури державних органів:
Передача управлінських функцій та повноважень від місцевих державних  адміністрацій до виконавчих органів місцевого самоврядування та  підвищення  представницьких функцій місцевих рад. Підвищення фінансової  самостійності   територіальних  громад.

— Оновлення кадрового складу державних органів:
Люстрація в органах державної влади.Входження до кадрового складу державних  органів ефективних менеджерів та працівників, здатних приймати конструктивні,  системні та далекоглядні рішення та контролювати їх виконання.
Забезпечення “зворотнього зв’язку” між  громадянами та державними органами,  усунення відірваності державної політики від простих громадян.

— Оновлення  системи  правоохоронних  органів:
Створення системи правоохоронних органів,  яка  б   відповідала  реаліям сучасності  та забезпечувала охорону та захист прав громадян, ефективне розслідування правопорушень  та притягнення до  відповідальності  винних  осіб,  незалежно  від  їх   майнового, соціального статусу та займаних  посад.
Забезпечення незалежності працівників даних органів від будь-якого  впливу шляхом  підвищення розміру заробітних плат та матеріального забезпечення. Посилення  внутрішнього та громадського контролю за неупередженістю правоохоронців.  Повернення  довіри  до  них населення через підвищення ефективності їх роботи.

— Молодь — майбутнє нашої  держави:
Підтримка з боку держави обдарованих дітей та молоді, розвитку дитячого та молодіжного спорту. Підтримка з боку держави ініціатив щодо створення та    реалізації  молодіжних проектів. Створення  умов  для  гармонійного  розвитку дитини як в навчальному закладі, так і  за його межами —  державна підтримка позашкільної освіти. Забезпечення пакету соціальних гарантій для молодих  спеціалістів.
Вжиття заходів щодо припинення поширення алкоголізму та тютюнопаління серед молоді.

— Оновлення   системи  медичних закладів та системи надання медичних  послуг:
Визначення на законодавчому  рівні  можливості територіальних  громад створювати    та утримувати медичні заклади за рахунок місцевих бюджетів, що забезпечить  адресність допомоги та точне визначення  її  необхідного обсягу  та  контрольованість  витрачання  коштів. Поступовий перехід  до системи медичного страхування.

— Новий  рівень  спілкування  держави  з  сільгоспвиробниками:
Підтримка державою селян-одноосібників шляхом визначення та забезпечення державних гарантій  на  етапі кредитування їх  сільськогосподарської діяльності, а   також  державна закупівля сільгосппродукції  за ринковими  цінами на рівні світових  стандартів.   Прозорість та доступність дотаційної допомоги.

— Оновлення  відносин держави  з  малим  та  середнім  бізнесом:
Створення  сприятливих  умов для розвитку малого та середнього бізнесу,  зменшення  податкового тиску та встановлення пільгових умов для кредитування осіб, що  розпочинають підприємницьку діяльність, податкові канікули для таких осіб та  преференції  у спілкуванні  з  контролюючими органами.

Вірю,  що тільки спільними зусиллями ми зможемо  оновити владу в нашій державі,  забезпечити представництво  в  парламенті всіх  верств населення, що дасть змогу вивести  нашу  країну на  якісно новий рівень в сфері міжнародного спілкування  та  підвищити  рівень     життя  її  громадян.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31