Громадськість Первомайщини вимагає відставки мера міста.

Члени Первомайської міської організації ВО «Батьківщина» разом з представниками інших політичних партій та громадських організацій в приміщенні виконкому Первомайської міської ради провели круглий стіл на тему: «Результати та перспективи безстрокової акції «Мера Дромашко — у відставку»».
Проведення заходу обумовлено насамперед тим, що багатомісячні мітинги під стінами міської ради, вимоги та пропозиції громадськості стовідсотково ігноруються міською владою. Вимога про відставку ґрунтується насамперед на тому, що керівництво міста самоусунулося від розв’язання найболючіших проблем міста та покриває корупційні схеми на комунальних підприємствах м. Первомайська.
В ході обговорення учасники наголосили, що основною причиною невдоволення діями міського голови є саме те, що місто з кожним місяцем такого керівництва ще більше занепадає і завдання хоча й різних за поглядами але небайдужих та патріотичних представників політичних партій, виробити конкретний план дій, аби забезпечити життєдіяльність міста, до зміни його керівництва.