Розвиток Миколаївщини. Житлово-комунальне господарство

В Миколаєві, при підтримці Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» продовжує свою роботу відкритий експертний форум «Розвиток Миколаївщини».

Майже 300 тисяч тонн води, тисячу тонн продуктів харчування та близко п’яти тисяч тонн пального споживає за добу півмільйонне місто. У навколишнє середовище без необхідної очистки та обробки надходить до 250 тисяч тонн рідких, тисяча тонн твердих та майже 500 тонн газоподібних відходів. За цими цифрами на папері стоїть робота систем водопостачання та каналізації міста, робота підприємств по знищенню сміття у місті та за його межами. Також, це робота житлово-експлуатаційних управлінь та різноманітних інстанцій, які займаються проблемами підтримки чистоти у місті. Робоча група з питань реформування житлово-комунального господарства експертного форуму «Розвиток Миколаївщини» активно діє у цьому напрямку та напрацьовує свої шляхи вирішення проблем у даній сфері.

Взагалі, у форумі «Розвиток Миколаївщини», роботу якого координує ВО «Батьківщина» беруть участь деcять робочих груп, які займаються напрацюванням шляхів вирішення соціально-економічних питань Миколаївського регіону.