Кабашна Олена Миколаївна

128 округ  — м. Миколаїв: Ленінський, Корабельний райони

Біографія

Я, Кабашна Олена Миколаївна, народилася 5 січня 1953 року в смт. Казанка, Казанківського району Миколаївської області.
Громадянка України.
Освіта вища. У 1975 році закінчила Миколаївський педагогічний інститут, кваліфікація — вчитель математики.
— 1971 — 1995 р. — вчитель.
З 1995 р. актівіст асоціації «ДАНА». Робота над проектами з попередження насильства в сім`ї та торгівли людьми.
— 1998 р. — навчання в США.
— 1999 р. — робота в експертній групі ООН з попередження торгівлі людьми.
З 2004 р. — підприємець в галузі інформації.
У 2010 р. організувала громадську юридичну приймальню Української Гельсінської Спілки з прав людини.

Я блогер, один з організаторів в Миколаєві фестивальних показів правового кіно Докудейс УА.

Мати двох дітей, бабуся трьох онуків.

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ

Я, Кабашна Олена Миколаївна, даю згоду на висунення мене кандидатом у народні депутати України і добре розумію велику відповідальність, яку беру на себе. Докладу всіх зусиль для виконання взятих на себе зобов’язань перед виборцям та сподіваюся бути корисною своєму народові у Верховній Раді України.

Депутатський мандат я буду використовувати тільки з метою здійснення впливу на суспільно-політичні процеси в місті і країні на основі справедливих законів і конституційних норм на користь простих громадян.

Переконана: настає час молодих професіоналів, людей нової формації із загостреним почуттям справедливості. Ми прийдемо на зміну корупціонерам та олігархам, які  привели країну до війни, а народ – до бідності. Нам необхідно терміново змінювати ситуацію. Українці – конкурентоздатна нація. Ми заслуговуємо на краще життя.

Тому основними пунктами своєї передвиборної програми я вважаю:

— вважаю своїм особистим завданням — правовий та соціальний захист малозабезпечених та людей похилого віку;

— реформа судової системи;

— прийняття законів щодо права власника, які мусять захищати людей у всіх сферах;

— відкрити кадастри та реєстри; те, що не зробили жодні депутати протягом 23 років;

— інвестування у розвиток охорони здоров’я, освіти, культури та спорту.

Я – за єдність України. Переконана: є багато шляхів забезпечити процвітання Миколаєва, області та всієї України.