Кадрові зміни: Григоряна Еріка Юрійовича виключено з членів партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

25 червня 2015 року в приміщенні Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина» відбулося засідання обласного бюро партійної організації та розширена нарада з керівниками районних та міських організацій ВО «Батьківщина» Миколаївської області.
В ході наради, всім учасникам було повідомлено, що рішенням Президії Політичної ради партії від 25.07.2015 року за № 06-10-075 «Про кадрові зміни в Вознесенській міській партійній організації ВО «Батьківщина» Миколаївської області», Григоряна Еріка Юрійовича виключено з членів партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».
Дане рішення автоматично припиняє його членство в статутних органах партії, до складу яких його було обрано та звільняє його з посади голови Вознесенської міської організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».