Кланова система веде війну проти громадських активістів, – Юлія Тимошенко

«Батьківщина» наполягає на створенні Тимчасової слідчої комісії для розслідування нападів на активістів і вимагає поставити до порядку денного та ухвалити закон про ТСК (№1098).

Про це Юлія Тимошенко заявила під час Погоджувальної ради голів парламентських фракцій і комітетів.

Як зазначила лідер «Батьківщини», з початку 2018 року зафіксовано 54 замахи на життя та здоров’я громадських діячів.

«Це означає системну війну, яка ведеться в Україні проти активістів. У більшості – це молоді люди, які не хочуть миритися з клановою системою», – наголосила вона.

Юлія Тимошенко зауважила, що створення ТСК – це пряма норма Конституції України. Вона звернулася до Голови парламенту Андрія Парубія з вимогою вирішити це питання і поставити законопроект про створення ТСК першочергово.

«Якщо вбивати наших дітей нахабно, цинічно за те, що вони борються  з українською мафією, яка заполонила Україну, якщо не реагувати, це означатиме, що ми такі самі, як і ті, хто обливає їх кислотою, хто оголосив проти них війну», – сказала вона.

У разі, якщо законопроект про створення ТСК не буде винесено на розгляд, «Батьківщина» відмовляється голосувати за інші питання порядку денного.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31