«Команда Батьківщини — це ті люди, для яких слово «Батьківщина» не просто назва партії» — Вадим Підберезняк

Партія «Батьківщина» в українському політикумі – партія-довгожитель. Жодна з політичних партій не може похвалитися віком у понад 20 років. Жодна з них не має такої чіткої організації, розгалуженої структури, великої кількості осередків. «Є люди, для яких слово «Батьківщина» — це щось більше, ніж просто політична партія. Це дім, в якому ми всі живемо.  А не територія, яку можна використовувати. Чим, на жаль, займаються багато політиків», — стверджує лідер Миколаївської «Батьківщини» Вадим Підберезняк.

В черговому випуску авторської програми «Власна позиція» Вадим Іванович зазначив, що на Миколаївщині є немало прихильників «Батьківщини». Це не лише партійці, а й активісти, громадськість і прості громадяни, які не збираються балотуватися у депутати, але хочуть, щоб ми жили правильно, щоб в країні, області, місті та в кожному селі панували порядок та добробут. «Команда Батьківщини — це усі ті люди, яким небайдужа доля Миколаєва та Миколаївщини», — вважає Вадим Підберезняк.