Коментар Миколаївської обласної

Останні дні в ЗМІ та суспільстві набуло широкого резонансу питання щодо адміністративного порушення за ст. 130 КУпАП — керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння — депутатом обласної ради від ВО «Батьківщина» С.М.Чмирем.

Миколаївська обласна організація ВО «Батьківщина» категорично засуджує керування транспортним засобом у нетверезому стані. Це є неприпустимим для будь-якого громадянина, незважаючи на його соціальний, політичний чи інший статус. Позиція партії однозначна, — в разі скоєння правопорушення, кожен має понести відповідальність передбачену адміністративним кодексом, але лише за рішенням суду.

Питання внутрішньопартійного стягнення стовно С.М.Чмиря буде розглянуто на засіданні фракції та бюро обласної партійної організації, але питання виключення С.М.Чмиря з членів партії та фракції за фактом адміністративного правопорушення не розглядається і розглядатися не буде.

Намагання деяких політичних сил використати факт скоєння адміністративного правопорушення депутатом від ВО «Батьківщина» для дискредитації всієї політичної сили та розколу фракції є прикладом некоректної політичної конкуренції.

Нагадуємо, що проти Сергія Чмиря ведеться майже дворічна інформаційна кампанія. Каталізатором її поновлення стало дане адміністративне правопорушення. Сам С.М.Чмир неодноразово заявляв, що організатором застосування до нього брудних технологій вбачає народного депутата Аркадія Корнацького, який чужими руками, все ж таки намагається усунути його з посади директора ДП «Агрономія» та отримати вплив на землі підприємства. Ані погрози, а ні підпал офісу та житлового будинку, ані спроби викрадення, надумані кримінальні впровадження та майже річне неприховане нахабне стеження, не дали бажаного результату. Тож на даному етапі в хід пішли такі заходи, як створення негативної громадської думки відносно «батьківщинівця», її розповсюдження та викривлення, основною метою яких є формування підґрунтя для усунення С.М.Чмиря з посади керівника ДП «Агрономія», незважаючи на те, що скоєння адміністративного правопорушення за ст.130 не є юридичним приводом для усунення керівника державного підприємства.

Також закликаємо окремих представників політичних партій та журналістів поводитися цивілізовано та припинити маніпуляції щодо етимології прізвища Сергія Михайловича. Невдалі жарти навколо прізвища вказують лише на рівень їх вихованості та культуру.

ВО «Батьківщина» завжди відстоювала закон та справедливість в суспільстві і не буде покривати чи захищати поведінку свого партійця в разі його вини. Втім ми категорично проти розповсюдження неправдивої чи спотвореної інформації, з метою дискредитації, як окремого члена партії так і партії в цілому.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31