Кривоозерщина: розширене засідання бюро

Після укрупнення районів лідер Кривоозерської Батьківщини Наталя Дурачевська провела розширене засідання бюро, щоб обговорити з партійцями як далі захищати та відстоювати інтереси жителів сіл Кривоозерщини.

За словами голови Кривоозерської РПО ПП ВО «Батьківщина», укрупнення районів може призвести до того, що інтереси віддалених невеликих сіл будуть малопредставлені в нових районах.

«Сьогодні ми із колегами обговорили багато важливих питань, в тому числі, стратегію партійної організації на майбутніх місцевих виборах. Батьківщина Кривоозерщини завжди була однією із найбільш потужних партійних організацій в районі. В нашій команді люди, яких поважають та до думки яких прислухаються жителі Кривоозерського району», — зазначила в коментарі Наталя Дурачевська.