«Легко продати те, чого немає на папері», — Вадим Підберезняк

Нинішня влада намагається максимально швидко проголосувати закон про землю, тому що сьогодні ніхто не може відповісти чітко на запитання: скільки землі є в Україні? Більше 4 млн. га землі не внесено до реєстру, а це дозволяє легко продавати те, чого немає на папері.

Про це 19 лютого в прямому ефірі на радіо «UA: Миколаїв» заявив очільник Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк.

На його думку, нинішній проект закону про продаж землі – це велика афера, в яку хочуть втягти нас сьогоднішні «керівники» держави.

«Цей закон пишеться не для українців, а для міжнародних банків та організацій. Президент обіцяв, що у разі виникнення суперечок в ключових питаннях,  буде проводитися референдум. Влада намагається вносити якісь зміни та поправки та не реагує на право людей на референдум», — наголосив Вадим Підберезняк.

Представник Нацкорпусу Микита Плєханов підкреслив, що громадськість Миколаївщини провела ряд мирних акцій, щоб донести свою позицію до керівництва держави.

Підсумовуючи свій виступ Вадим Підберезняк зазначив, що ВО Батьківщина виступає проти продажу української землі іноземцям. На його думку, даний законопроект написаний «агентами впливу іноземних структур», метою яких є за безцінь купити українську землю.