Лідер миколаївських «батьківщинівців» закликав документувати факти геноциду від МОЗ

Керівник Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина», депутат Миколаївської обласної ради Михайло Соколов пропонує кожному громадянину боротися з гуманітарною катастрофою в Україні, яку наближає міністерство охорони здоров’я.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» таку позицію Михайло Соколов оприлюднив в ЗМІ.

«Влада цілеспрямовано нищить сферу охорони здоров’я в містечках та селах, унеможливлює надання якісних медичних послуг міському населенню. Вважаю за необхідне документувати факти геноциду від МОЗ; формувати групи опору на волонтерських засадах; писати заяви до правоохоронних органів і подавати позови до міжнародних правозахисних організацій», — зазначив Михайло Соколов.

Його заява викликана чисельними фактами халатності з боку лікарів та неадекватними заявами керівника МОЗ.