Лідер миколаївської «Батьківщини молодої» підтримав творчий конкурс

За сприяння миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» та її лідера Тимура Глушка в м.Первомайськ відбувся конкурс краси «Міс Первомайськ – 2020».

Як повідомляє пресслужба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у конкурсі весни та краси взяли участь шість дівчат, які продемонстрували акторську майстерність, хореографічні здібності, знання в різних галузях, презентували колекцію одягу.

«Молодіжне крило «Батьківщини» традиційно підтримує любимий містянами захід та творчих дівчат, які беруть в ньому участь. Адже саме за красивими, сильними, розумними та талановитими дівчатами – майбутнє країни. А ми, чоловіки, робитиме все, аби українські жінки були щасливими завжди, а не лише в день 8 Березня», – зазначив керівник миколаївської обласної громадської організації Тимур Глушко.

За фінансової підтримки «батьківщинівця» на свято запрошено «зірку» серіалу «Школа» та учасницю талант-шоу «Голос країни» Марію Кондратенко. Також Тимур Глушко придбав для переможниці, якою стала Каріна Захараш, головний приз, – путівку до Кракова.