Лідер миколаївської «Батьківщини молодої» підтримав творчий конкурс

За сприяння миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» та її лідера Тимура Глушка в м.Первомайськ відбувся конкурс краси «Міс Первомайськ – 2020».

Як повідомляє пресслужба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у конкурсі весни та краси взяли участь шість дівчат, які продемонстрували акторську майстерність, хореографічні здібності, знання в різних галузях, презентували колекцію одягу.

«Молодіжне крило «Батьківщини» традиційно підтримує любимий містянами захід та творчих дівчат, які беруть в ньому участь. Адже саме за красивими, сильними, розумними та талановитими дівчатами – майбутнє країни. А ми, чоловіки, робитиме все, аби українські жінки були щасливими завжди, а не лише в день 8 Березня», – зазначив керівник миколаївської обласної громадської організації Тимур Глушко.

За фінансової підтримки «батьківщинівця» на свято запрошено «зірку» серіалу «Школа» та учасницю талант-шоу «Голос країни» Марію Кондратенко. Також Тимур Глушко придбав для переможниці, якою стала Каріна Захараш, головний приз, – путівку до Кракова.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31