Лідер Миколаївської «Батьківщини» — про нову програму дій.

У минулу п’ятницю В Києві голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та голова громадської організації «Антикорупційний рух» екс-керівник СБУ Валентин Наливайченко заявили про консолідацію сил, метою якої є повернення України на ефективний шлях розвитку. У присутності народних депутатів, представників громадськості, журналістів лідери команд виступили із Закликом до нації, об’єднавши в ньому свою програму дій, її головні цілі та шляхи подолання кризи, в якій сьогодні перебуває держава. В спільному Заклику наголошено: якщо не буде нового уряду, необхідно провести дострокові парламентські вибори одночасно з референдумом про необхідність ухвалення нової Конституції України.

У своєму коментарі миколаївським журналістам керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов підкреслив виняткову важливість озвучених Юлією Тимошенко і Валентином Наливайченком намірів і пропонованих дій. «Батьківщиною» зроблено перший серйозний крок до об’єднання суспільства, — зазначив Михайло Володимирович, — і я впевнений, що будуть здійснені епохальні, системні кроки у цьому напрямку. На жаль, сьогодні українська громада роз’єднана: не один рік політики ділили країну на Схід і Захід, за територіальними, етнічними та мовними ознаками. А це – шлях в нікуди. І тільки об’єднання, примирення, милосердний підхід зроблять українців сильними, здатними протистояти політичним та економічним викликам, відновити мир і повернути нашій Україні славу процвітаючої держави».

 

Начало формы

Конец формы

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31