Лідер Миколаївської «Батьківщини» — про нову програму дій.

У минулу п’ятницю В Києві голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та голова громадської організації «Антикорупційний рух» екс-керівник СБУ Валентин Наливайченко заявили про консолідацію сил, метою якої є повернення України на ефективний шлях розвитку. У присутності народних депутатів, представників громадськості, журналістів лідери команд виступили із Закликом до нації, об’єднавши в ньому свою програму дій, її головні цілі та шляхи подолання кризи, в якій сьогодні перебуває держава. В спільному Заклику наголошено: якщо не буде нового уряду, необхідно провести дострокові парламентські вибори одночасно з референдумом про необхідність ухвалення нової Конституції України.фото_1

У своєму коментарі миколаївським журналістам керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов підкреслив виняткову важливість озвучених Юлією Тимошенко і Валентином Наливайченком намірів і пропонованих дій. «Батьківщиною» зроблено перший серйозний крок до об’єднання суспільства, — зазначив Михайло Володимирович, — і я впевнений, що будуть здійснені епохальні, системні кроки у цьому напрямку. На жаль, сьогодні українська громада роз’єднана: не один рік політики ділили країну на Схід і Захід, за територіальними, етнічними та мовними ознаками. А це – шлях в нікуди. І тільки об’єднання, примирення, милосердний підхід зроблять українців сильними, здатними протистояти політичним та економічним викликам, відновити мир і повернути нашій Україні славу процвітаючої держави».фото_3

Начало формы

Конец формы