Лідер «Народного контролю» Сергій Ярошенко очолив Южноукраїнську «Батьківщину».

На партійних зборах Южноукраїнської міської організації «Батьківщина», головою партії в м.Южноукраїнськ обрано лідера громадської організації «Народний контроль» Сергія Ярошенко.

Ярошенко
Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної організації «ВО «Батьківщина». «Дуже важливо, що лідером Южноукраїнської «Батьківщини»став громадський діяч, людина, яка відстоює права простих людей, бореться з корупцією в правоохоронних органах, не боїться публічно критикувати владу», — повідомив перший заступник обласної «Батьківщини» Олег Кравець.
За його словами, дуже символічно, що в рамках очищення та оновлення партійних рядів, до членів Южноукраїнської організації також увійшли учасники АТО, волонтери, журналісти, лідери громадської думки. «Обласною організацією була створена комісія, ми досконально розібралися в проблемах Южноукраїнської «Батьківщини» і прийняли жорстке рішення очистити партію від осіб, які своїми діями дискредитували партію», — заявив Кравець.
Крім того, Олег Кравець, який є учасником АТО, так само відзначив, що керівництво «Батьківщини» довго вивчало активну громадську діяльність Сергія Ярошенка та прийняло одностайне рішення винести на обговорення саме його кандидатуру. «Ми спостерігали за діями южноукраїнських громадських діячів, волонтерів. Хлопці молодці, борються з системою, домагаються результатів. З такими активними людьми ми зможемо змінити не тільки Южноукраїнськ, але і країну», — підвів підсумок Олег Кравець.
Результати партійних зборів затверджені обласним та вищим керівництвом партії.