На Миколаївщині партійні організації «ВО«Батьківщина» відчиняють свої двері для роботи волонтерів

Офіси партійних організацій «ВО «Батьківщина» на Миколаївщині відчиняють свої двері для роботи волонтерів. Де проводять акцію з виготовлення маскувальних сіток для військових у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації.

ooooooooooooo

Жінки волонтерського руху «ВО «Батьківщина» в офісі партійної організації «ВО «Батьківщина» Южноукраїнського району виготовляють маскувальні сітки, вони вкладають в свою роботу любов, віру і надію на швидке закінчення війни та повернення на рідну землю наших дорогих героїв України.

«Такі сітки на фронті дуже потрібні. Їх важко купити, а якщо і можна, то вони дуже дорого коштують, варіант виготовити самому. Також, варто відзначити, що у випадку, якщо виріб пристосований до кольору військової техніки, робить її майже невидимою. Але і це не всі позитивні сторони, коли холодно, солдати можуть укриватися такою сіткою для зігріву» — говорить керівник партійної організації  Южноукраїнського району Сімченко Микола Миколайович.

LvT4hY21Eb8 (1)