Марш проти «тарифного геноциду» в Миколаєві.

28 травня, в м. Миколаєві відбувся «Марш народного обурення» діями нової влади, яка за час правління встигла «відзначитися» обкраданням людей і одночасним збагаченням олігархії в країні. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОО ВО «Батьківщина».
Організаторами мітингу виступили Миколаївська міська організація ВО «Батьківщина», партія «Народний Рух України», підтримала акцію і ВО «Свобода».
Мета акції: показати що мешканці Миколаєва, разом з усією Україною незадоволені новими комунальними тарифами, які призведуть і так бідний народ до ще більш тяжкого стану.
Учасники мітингу пройшли маршем по головній вулиці міста Радянської до Соборної площі, де присутні висловили свою думку з приводу ситуації в країні, а також підписалися під резолюцією маршу, що включає в себе вимоги до влади переглянути свої дії, знизити тарифи і нарешті згадати про Конституцію і народ України.
Як зазначив голова міської організації ВО «Батьківщина» Василь Орел: «В той час, коли йде в країні війна, народ дуже підкошує внутрішній ворог у вигляді влади, обкрадаючи бідних і прихиляючись перед багатими, за таких умов українські солдати не можуть впевнено йти вперед на ворога, коли знають що вдома від безгрошів’я і несправедливості страждають їх родини».
Акція закінчилася одноголосним прийняттям резолюції та загальним зверненням до Уряду.