Михайло Соколов – кандидат по округу №132, якого краще за інших сприймають виборці.

У вересні 2014 року Аналітичне бюро «Система» проводило соціологічне дослідження настроїв мешканців нашого округу. Було опитано близько 1500 респондентів з Арбузинського, Братського, Врадіївського, Кривоозерського та Первомайського районів, а також міста Первомайськ. Статистична похибка становить близько 2,3%.
Фахівці досліджували показник антирейтингу, або ж рейтингу недовіри – тобто відсотку людей, які негативно ставляться до того чи іншого кандидата. Як з’ясувалось, краще за інших фаворитів виборчих перегонів наші земляки сприймають Михайла Соколова: його показник антирейтингу становить лише 5,9 %, тобто саме такий відсоток людей сприймають його негативно. Як не дивно, серед головних причин негативного ставлення до Соколова респонденти називають… відсутність з його боку підкупу виборців (кажуть: «Не роздає людям пайки»). На жаль, виходить, що частині мешканців округу байдуже, за кого голосувати, аби тільки раз на кілька років отримати кіло гречки, пляшку олії та пачку чаю. Це сумно.
Серед причин негативного ставлення до Василя Капацини (його антирейтинг становить 21,9%) опитані називають його службу в КДБ, несподівану «благодійність» (кажуть: «Ніколи про такого не чули а тут вискочив як чорт із конопель та давай всім допомагати, а де він раніше був?») та зв’язок із Партією регіонів (напевно тому, що В. Капацину активно підтримують представники місцевої влади, зокрема мер Первомайська Л.Дромашко).

Найбільший рейтинг недовіри у Аркадія Корнацького – 29,4%. Не довіряють цьому кандидату з кількох основних причин: по-перше, це побоювання, що лобіюватиме інтереси власного агробізнесу (кажуть: «І так землі нахапав, а як депутатом стане, то ще більше нагребе»), по-друге, байдужість до проблем округу і, по-третє, його пенсійний вік. Також відлякує людей історія з російським громадянством цього кандидата.
Також експерти-соціологи звертають увагу, що впізнаваність кандидатів приблизно однакова: від 70% у М.Соколова до 87% у А.Корнацького. Тобто цей показник аж ніяк не може впливати на рівень недовіри до кандидатів.

  М.Соколов В.Капацина А.Корнацький
Антирейтинг 5,9% 21.9% 29,4%
Впізнаваність 71% 80% 87%

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

«Політика повинна залишитися в Києві»- Вадим Підберезняк в програмі «Контраргумент»

Докладніше

«Команда Батьківщини»: на місцеві вибори Ерік Григорян йде разом із ВО «Батьківщина»

Кривоозерщина: заклади освіти не готові до жорстких умов карантину

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30