Михайло Соколов: «Я за відкрите небо для Миколаєва»

11 серпня перший заступник голови Миколаївської обласної ради, лідер миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов виступив в програмі «Точка зору депутата». Він розповів про діяльність депутатів обласної ради у вирішенні нагальних проблем соціально-економічного розвитку області. Повідомив про звернення депутатів до вищих органів влади стосовно питань доріг, відновлення роботи аеропорту, недоцільності сплати податків миколаївських підприємств до бюджетів інших областей. «Чому відоме в країні підприємство ВАТ «Коблево», що розташоване на Миколаївщині, сплачує податки до Одеси? Чому податки з канальних зборів не йдуть до Миколаївської області? З цих причин й не можемо нормально розвиватися та позиціонувати область, як туристичний об’єкт», — зазначив м. Соколов. Відповідаючи на запитання жительки області стосовно майбутнього Миколаївського аеропорту, Михайло Соколов відзначив, що сьогодні обласна влада всерйоз займається питаннями пошуку інвесторів для аеропорту. Вже виконані основні вимоги, що стосуються процедури сертифікації, є пропозиції від іноземних інвесторів. Аеропорт й сьогодні працює для обслуговування малої авіації. Запрацює й для великої. Миколаєву необхідне відкрите небо. Михайло Соколов відповів на запитання мешканців міста та області, які в основному стосувалися питань тарифів на житлово-комунальні послуги, встановлення лічильників, проблем із постачанням послуг. Всі запитання та звернення взяті під особистий контроль Михайла Соколова.

Запис — за посиланням https://youtu.be/Zi6ql2w17FQ