Миколаївська «Батьківщина молода» допомогла дитсадкам

Голова Миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» Тимур Глушко організував прибирання аварійно-небезпечних дерев та розчистку території дитячого навчального закладу №3 «Дюймовочка», що в Первомайську Миколаївської області. Також «батьківщинівці» допомогли із придбанням та встановленням дверей в дитячому садку №24 м.Первомайськ.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Від імені колективу та батьківської громади дитсадка «Дюймовочка» висловлюємо велику вдячність Тимурові Глушку, який відставивши безліч турбот та проблем, завжди приходить на допомогу. Така підтримка свідчить про те, що він чудово розумієте сучасні економічні негаразди і не бажає залишатися осторонь проблем нашого міста. Дякуємо і висловлюємо надію на подальшу співпрацю», — зазначила завідуюча дитячого садочку «Дюймовочка» Світлана Селиванова.