Миколаївська «Батьківщина молода» провела благодійний забіг

В Первомайську Миколаївської області відбувся «Благодійний забіг», який організувала та провела обласна громадська організація «Батьківщина» молода» за підтримки фітнес клубу «Alex Fitnes».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», метою заходу був збір коштів для Первомайської дитячої лікарні.

«Ми хочемо об’єднати жителів нашого міста заради благої мети — допомогти тим, хто цього потребує та чекає, а саме дітям, які перебувають в місцевій лікарні. В нашому забігу взяли участь молодь та дорослі люди, які пробігли дистанцію у три кілометри. Кожен учасник вніс кошти за участь у забігу, які ми передамо у відділення дитячої лікарні в м.Первомайськ», — зазначив керівник Миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» Тимур Глушко.

Всі учасники акції отримали від «батьківщинівців» призи та дипломи.