Миколаївська «Батьківщина молода» виступила проти високих цін на бензин.

Сьогодні, 16 лютого активісти обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» провели акцію за зниження цін на паливо. акция7 Два десятки молодих людей вийшли з партійними та державними прапорами, тримаючи в руках плакати. В закликах висловлено протест проти свавілля діючої влади та високих тарифів на бензин, і як наслідок, — на всі споживчі товари. Молоді люди обурені тим, що вантажівки, які належать олігархам, руйнують наші автошляхи; тим, що не ремонтуються дороги, незважаючи на те, що з кожного літру бензину на ремонт доріг йде одна гривня; тим, що в Україні не працюють нафтопереробні заводи, а на дорогах немає інформації про те, хто їх обслуговує. акция6Одна з вимог учасників акції – добитися зниження ціни на бензин до 7 гривень за літр. За підрахунками спеціалістів така ціна досить обґрунтована. Адже світові ціни на нафту істотно знизилися. Тож при нинішній ціні у 28 доларів за барель, ціна за літр А95 у 7,87 грн. цілком реальна.  акция5Представники «Батьківщини молодої» звертались до миколаївців з закликом підтримати їхні дії та позицію партії, висловитися за відставку уряду Яценюка, який навіть не спробував піти шляхом зниження вартості пального, що тягне за собою високі споживчі ціни. Незважаючи на те, що акція носить попереджувальний характер, молоді активісти партії налаштовані рішуче, вимагають радикальних змін та виступають проти свавілля державних очільників.акция4