Миколаївська «Батьківщина» надала гуманітарну допомогу жителям Чернігівщини

Партійці Миколаївщини відгукнулися на призов однопартійців з Чернігівщини, які організували збір речей для постраждалих у зв’язку із трагедією в Ічні. Народний депутат України, очільник Чернігівської обласної парторганізації Валерій Дубіль звернувся до всіх небайдужих людей з проханням допомогти землякам, на що відреагували миколаївські партійці.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», для мешканців Чернігівської області придбано та відправлено  тисячу одиниць натуральних ковдр, пошитих на одному з українських підприємств.

«Відразу після того, як ми дізналися про вибухи на складах боєприпасів, вирішили допомогти. На жаль, маємо розраховувати виключно на взаємодопомогу та товариську підтримку. Допоки влада з’ясовує причини трагедії і не виносить уроків від подій, що сталися в різні часи у Новобогданівці, Сватовому, Балаклії, Калинівці», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

Гуманітарний вантаж вже відправлено «Новою поштою» до Чернігівщини.