Миколаївська «Батьківщина» підтримала протест жителів Арбузинського району

В смт Арбузинка Миколаївської області місцеві мешканці вийшли на акцію протесту проти діючого голови райдержадміністрацію. В заході взяли активну участь депутати районної ради від ВО «Батьківщина» та місцеві партійці.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина», пікетувальники вийшли з плакатами до приміщення Арбузинської райдержадміністрації та вимагали усунення від займаної посади голови райдержадміністрації Олександра Палія.

За словами голови Арбузинської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Ольги Прудник, депутати районної ради вже двічі протягом року висловлювали недовіру чиновнику. Законність рішення депутатів підтвердив своєю ухвалою Миколаївський адміністративний суд.

«До Олександра Палія висловлювали претензії депутати, відтепер приєдналися звичайні громадяни, які незадоволені роботою очільника району. Причинами проведення протестної акції стала недостатня робота з соціально-економічного, культурного розвитку району, виконання делегованих повноважень. Крім того, є претензії до керівника виконавчої гілки влади в районі у питаннях використання орної землі, яка роздається із порушеннями законодавства» — зазначила Ольга Прудник.

Учасники акції прийняли звернення до Президента України з вимогою звільнити з займаної посади голову райдержадміністрації Олександра Палія.