Миколаївська «Батьківщина» провела круглий стіл з громадськістю

З ініціативи Миколаївської міської ПО ВО «Батьківщина» в особі Орла Василя Миколайовича — голови міської партійної організації, 26.01.2015 року, за адресою Потьомкінська 13 к. №6 в приміщенні міської партійної організації ВО «Батьківщина», був проведений круглий стіл з представниками громадських об’єднань, де обговорювались питання забезпечення співпраці із представниками громадського суспільства щодо вироблення та надання пропозицій до змін у законодавстві України з економічних, гуманітарних, юридичних та соціальних питань та висвітлення діяльності в ЗМІ.
В обговоренні приймали участь: керівник Центральної ПО ВО «Батьківщина» Кравченко С.В., голова ГО «Правове джерело» Аверкович А.Л., член правління ГО «Єдність, відкритість, демократія» Рибкіна Н.О. Між громадськими організаціями та Миколаївською міською ПО ВО «Батьківщина» було укладено Договір, якій передбачає співробітництво Сторін щодо створення умов для дієвого діалогу між представниками громадських організацій, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, територіальних громад, засобів масової інформації для вивчення та обміну досвідом діяльності, взаєморозуміння, стабільного економічного розвитку та культурного обміну, впровадження в Україні ідей демократії, свободи слова, верховенства закону та права, допомоги Збройним силам України, сприяння військово – патріотичному вихованню молоді, спільне формування резерву до добровольчих батальйонів, надання матеріально – технічної допомоги добровольчим батальйонам, надання допомоги поранених бійцям, переселенцям із зони АТО та Криму надання їм юридичної, гуманітарної та соціальної допомоги то що.
Також головою міської ВО «Батьківщина» було доведено до відома присутніх, що Європейський суд з прав людини визнав «газову справу» політичним переслідуванням Юлії Тимошенко. ЄСПЛ визнав, що Юлія Тимошенко не скоювала ніяких злочинів у газовій сфері, що підтверджує висновок Верховного суду України у газовій справі.