Миколаївська «Батьківщина» висунула кандидатів на вибори в територіальній громаді

У Вознесенську (Миколаївська область) відбулася конференція Вознесенської районної організації ВО «Батьківщина». Делегати конференції одноголосно затвердили виборчий список кандидатів в депутати до Дорошівської об’єднаної громади.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», вибори голови та депутатів сіл Дорошівка та Білоусівка в одну громаду з центром в Дорошівці призначено на 30 квітня 2017 року. Конференція затвердила виборчий список з 14 кандидатів в депутати об’єднаних територіальних громад.

«Всі кандидатури узгоджені з обласною партійною організацією. «Батьківщинівці» мають достатній досвід роботи, є активістами районного осередку, зможуть захищати інтереси громади. Переконаний, що саме наші партійці отримають перемогу на виборах», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

вибір1вибір2