Миколаївська «Батьківщина» висунула найбільшу кількість кандидатів

На вибори до об’єднаних територіальних громад Миколаївщини, які відбудуться 11 та 18 грудня, балотуються 256 кандидатів у депутати та сім на посади голів громад, яких висунула «Батьківщина». Це найбільший показник серед всіх політичних партій, що зареєстрували своїх кандидатів. Майже удвічі менше кандидатів у провладної політичної сили

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», серед семи кандидатів на посади голів громад, двоє очолюють районні партосередки ВО «Батьківщина». Це Лідія Заболотня в Баштанскому районі та Анатолій Ніколенко у Вітовському районі.

«Незважаючи на те, що «Батьківщина» виступає проти варіанту децентралізації, який запропонував Гройсман та його команда, ми йдемо на вибори з наміром перемогти. Сподіваюсь, що саме «батьківщинівці» зможуть дати новий імпульс для розвитку громад, забезпечити їхню самостійність та незалежність. Тож список наших кандидатів складають справжні професіонали, досвідчені та авторитетні люди, яких поважають у місцевих громадах, — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьівщина» Михайло Соколов.

На думку керівника миколаївських партійців, «Батьківщина» в черговий раз довела, що, на відміну від інших формальних партій, саме вона є єдиною реальною, організованою, активно діючою політичною силою, здатною перемогти у виборчих перегонах.