Миколаївська «Батьківщина» вшанувала пам’ять героїв Небесної сотні.

Представники обласної парторганізації ВО «Батьківщина» та миколаївської «Батьківщини Молодої» взяли участь в обласних заходах із увічнення загиблих під час Революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Партійні активісти приєдналися до учасників мітингу, що відбувся на центральній площі міста, де два роки тому стояв Миколаївський майдан. Вони вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання. По завершенню мітингу пройшли ходою до пам’ятника героям Небесної Сотні, де поклали квіти та вклонилися загиблим.

«Герої Небесної Сотні показали приклад патріотизму, проявили вражаючу незламність та хоробрість українців, — зазначила один з лідерів миколаївської організації «Батьківщина Молода» Олена Рябенко. — Вони віддали своє життя, відстоюючи права і свободи людини, гідний рівень життя. Революція Гідності, без сумніву, змінила країну. Але, насамперед, вона змінила кожного з нас, і ми повинні пам’ятати кожного героя Небесної Сотні, який віддав за нас своє життя. Тож сьогодні ми маємо бути достойними тих молодих людей, які постали на боротьбу із злочинним режимом. Маємо довести справами, що ідеали Революції Гідності живі».

В заходах взяли участь керівники області та міста, депутати різних рівнів, воїни-учасники АТО, громадські активісти, волонтери, молодь.