Миколаївська «Батьківщина» закликала мера і депутатів стати на сторону городян і визнати рішення суду

17 грудня, окружний адміністративний суд міста Миколаєва визнав незаконним рішення конкурсної комісії про призначення ТОВ «Місто для людей» керуючої компанії багатоквартирних будинків.

Але міська влада, яка провела такий незаконний і безальтернативний конкурс, незважаючи ні на що, незважаючи на думку городян і депутатського корпусу, продовжує стояти на своєму і планує подати апеляцію.

Миколаївська «Батьківщина» закликає від міської влади не подавати апеляцію проти рішення суду про визнання незаконним результатів конкурсу з вибору керуючої компанії.

Вчора, 21 грудня, близько опівночі, завершилося друге пленарне засідання 49-ї сесії Миколаївської міської ради. В кінці засідання активісти міської партійної організації ВО «Батьківщина» присутні в залі звернулися до депутатського корпусу з важливим зверненням, під яким підписалися багато жителів міста.

Звернення зачитав член партії «Батьківшіна», голова громадської організації «Альянс демократичної правової руху» і творець міського «Антикорупційного Бюро» Олександро Чхайло. У своєму виступі він висловив подяку тим депутатам і членам виконкому міськради, які наполягали на визнання конкурсу з вибору керуючої компанії незаконним і підтримали рішення суду про його скасування.

У зверненні до мера і депутатів міської ради, «Батьківщина» закликає прийняти вольове рішення в інтересах жителів міста, а не чиновників міськради, які за допомогою підвищення тарифів ЖКГ без сорому грабують миколаївців, і визнати рішення суду, який постановив визнати недійсним результати конкурсу з вибору керуючої компанії.

Але дуже шкода, що такий серйозний питання не викликало інтересу у депутатів, які стали залишати сесійну залу, таким чином висловлюючи свою цілковиту байдужість до проблем городян.

Наводимо текст звернення повністю:

Звернення Миколаївської міської організації ВО «Батьківщина» до Миколаївському міському голові та депутатам міськради

Миколаївська міська організація політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» висловлює подяку депутатам та членам виконкому, які підтримали рішення про встановлення відсутності компетенції (повноважень) Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради на прийняття рішення про призначення управителя багатоквартирних будинків м. Миколаєва та укладення договорів з переможцем конкурсу, оформлених наказом Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 13 липня 2018р. № 96 «Про призначення управителів багатоквартирних будинків міста Миколаєва» та визнання його протиправним і скасування.

Звертаємось до депутатів та міського голови дослухатись до рішення Миколаївського окружного адміністративного суду та стати на сторону мешканців міста Миколаєва, а не державних службовців, що зловживають службовим положенням і за допомогою «брудних» конкурсів сприяють підвищенню тарифів ЖКП та наживаються на пересічних громадянах.

Конституційне право кожного громадянина полягає в гарантованому державою, відповідно до ст.40 Конституції України, праві направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Саме тому Миколаївською міською організаціє політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» було ініційовано збір підписів громадян міста за підтримку справедливого рішення суду.

Враховуючи вище викладене просимо інформувати засоби масової інформації та суспільство про хід справ та виконання рішення суду.

Голова Миколаївської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання  «Батьківщина»                                  Солодов

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31