Миколаївська «батьківщина» запустила медіапроєкт

У мережі фейсбук започатковано новий проєкт «Власна позиція», в рамках якого представники миколаївського партосередку ВО «Батьківщина» висловлюють власну думку з приводу ситуації в державі.

Як повідомила прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», першим гостем відео-інтерв’ю став очільник миколаївських «батьківщинівців» Вадим Підберезняк.

«Розповів користувачам фейсбуку про власну позицію та позицію «Батьківщини» з приводу економічної та політичної ситуації в країні, висловив думку про непрофесіоналізм команди президента і прем’єра. Відповідаючи на запитання журналіста, повідомив, що «Батьківщина», як найбільш активна та потужна опозиційна політична сила, продовжуватиме захищати права українців, відстоюватиме заборону продажу земель сільськогосподарського призначення», — зазначив очільник миколаївських «батьківщинівців» Вадим Підберезняк.

Програма набуває популярності серед користувачів миколаївського сегменту фейсбуку.