Миколаївські «батьківщинівці» активізували роботу зі збору підписів проти продажу землі

В Миколаївській обласній парторганізації ВО «Батьківщина» відбулася розширена нарада із керівниками районних та міських партосередків, депутатами місцевих рад. «Батьківщинівці» обговорили питання про хід збору підписів громадян проти продажу сільськогосподарської землі.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», найбільш активно заповнюють підписні листи жителі Первомайського, Миколаївського, Баштанського, Жовтневого районів області, міста Южноукраїнськ.

«Підбиваючи попередні підсумки цієї роботи, слід відзначити, що люди масово відгукнулися на ініціативу «Батьківщини», підтримують нас. Особливо активно проявляють себе мешканці сільських місцевостей, де чітко розуміють небезпеку такого явища, як продаж землі. Люди самі приходять до партійних офісів, ставлять підписи та пропонують свою допомогу у їхньому збиранні», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Він переконаний, що Миколаївщина збере не менше 200 тисяч підписів людей проти продажу земель сільськогосподарського призначення. На сьогодні свої підписи вже поставили понад 70 тисяч жителів області.