Миколаївські «батьківщинівці», члени антикорупційного бюро відзвітували про роботу

Місяць тому в Миколаєві при підтримці ВО «Батьківщина» створено антикорупційне бюро, члени якого вже відзвітували про свою роботу. В засіданні організації, на якому презентовано звіт, взяли участь голова обласного партосередку ВО «Батьківщина» Михайло Соколов, миколаївські партійці, представники громадських організації, ЗМІ.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», антикорупційне бюро активно працювало в таких напрямках, як соціальний прийом громадян, робота з партійних питань, реагування на звернення юридичних осіб, надання юридичної допомоги, заходи безпеки, громадський контроль за використанням бюджетних коштів у системі ПРОЗОРО. Кожен із членів бюро відзвітував про роботу по своєму напрямку.

За словами керівника антикорупційного бюро, члена ВО «Батьківщина» Ірини Заторської, за місяць до організації звернулося понад 60 осіб із земельних питань, питань ЖКГ, пенсійного забезпечення, соціального захисту. Кожне звернення ретельно розглянуто спеціалістами, надані відповіді заявникам, направлені запити до органів державної влади.

«Діяльність бюро виходить із програми Нового економічного курсу України, який проголосила Юлія Тимошенко. Ми підтримуємо цей єдино необхідний для держави курс, адже наші цілі співпадають, — захист громадян від свавілля влади, соціальна економічна політика, боротьба з корупцією, ставка на інтелект нації. Свідчення того, що робота антикорупційного бюро успішна, є довіра містян та жителів області, які постійно звертаються до нас по допомогу», — зазначив активіст миколаївської «Батьківщини», член бюро Олександр Чхайло.

Голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов висловив вдячність членам бюро за підтримку позиції партії та плідну роботу, побажав нових досягнень в справі боротьби з корупцією та захисту інтересів громадян.