Миколаївські «батьківщинівці» до Дня Конституції провели просвітницьку акцію

На честь 20-тиріччя прийняття в Україні Основного Закону партійці Миколаєва поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка, пройшли ходою з державними та партійними прапорами та провели мітинг біля пам’ятника.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

На мітингу виступив перший заступник голови місцевих «батьківщинівців» Олег Кравець, який відмітив переваги української Конституції, як одної з найбільш демократичної у світі. За його словами, ми всі спостерігаємо, що положення Основного Закону не виконуються, в першу чергу, з боку влади. Громадяни не можуть реалізувати ті права та свободи, які прописані в Конституції.

«Сьогодні в Україні фактично відбувається конституційний переворот, коли влада замість того, аби захищати права своїх громадян злилася з олігархами та виконує їхні забаганки. «Батьківщина» сьогодні виступає за те, аби люди знали свої права, захищали їх, вимагали від влади дотримання норм Конституції», — зазначив Олег Кравець. На мітингу також виступили керівники районних партійних організацій.

По завершенню мітингу активісти громадської організації «Батьківщина молода» провели акцію для жителів міста у вигляді соціологічного опитування на знання конституційних прав та обов’язків. Всі респонденти, які взяли участь в опитуванні, отримали буклети «З Днем Конституції!» з витягами із Основного Закону. Буклети тиражем в одну тисячу примірників підготовлені та випущені Миколаївською обласною парторганізацією ВО «Батьківщина».

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше

Партійна конференція: Миколаївська Батьківщина висунула понад 700 кандидатів в депутати різних рівнів

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30