Миколаївські «батьківщинівці» до Дня Конституції провели просвітницьку акцію

На честь 20-тиріччя прийняття в Україні Основного Закону партійці Миколаєва поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка, пройшли ходою з державними та партійними прапорами та провели мітинг біля пам’ятника.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

На мітингу виступив перший заступник голови місцевих «батьківщинівців» Олег Кравець, який відмітив переваги української Конституції, як одної з найбільш демократичної у світі. За його словами, ми всі спостерігаємо, що положення Основного Закону не виконуються, в першу чергу, з боку влади. Громадяни не можуть реалізувати ті права та свободи, які прописані в Конституції.

«Сьогодні в Україні фактично відбувається конституційний переворот, коли влада замість того, аби захищати права своїх громадян злилася з олігархами та виконує їхні забаганки. «Батьківщина» сьогодні виступає за те, аби люди знали свої права, захищали їх, вимагали від влади дотримання норм Конституції», — зазначив Олег Кравець. На мітингу також виступили керівники районних партійних організацій.

По завершенню мітингу активісти громадської організації «Батьківщина молода» провели акцію для жителів міста у вигляді соціологічного опитування на знання конституційних прав та обов’язків. Всі респонденти, які взяли участь в опитуванні, отримали буклети «З Днем Конституції!» з витягами із Основного Закону. Буклети тиражем в одну тисячу примірників підготовлені та випущені Миколаївською обласною парторганізацією ВО «Батьківщина».

DSC_0816DSC_0814DSC_0804DSC_0808DSC_0810DSC_0806DSC_0805DSC_0802