Миколаївські «батьківщинівці» добилися рішення про мораторій на тарифи

Фракція ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді звернулася до депутатів із вимогою направити звернення до вищих органів влади про мораторій на підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», відповідне звернення було зареєстровано в облраді ще два місяці тому. Втім, лише на позачерговій сесії його внесено до порядку денного.

«Ми вважаємо, що формування Кабінетом Міністрів України необґрунтованих, завищених, спекулятивних тарифів на житлово-комунальні послуги призведе до соціальної напруги. Жителі Миколаївщини, як і все населення України, вже доведені нинішньою владою до відчаю. З метою запобігання галопуючого падіння рівня життя та попередження соціальної напруги, ми наполягаємо на встановленні мораторію на підвищення тарифів на послуги ЖКГ», — зазначив у своєму виступі на сесії голова фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді Сергій Чмир.

За прийняття звернення з приводу мораторію на підвищення тарифів проголосували представники всіх фракцій. «Утрималися» або проголосували «проти» лише представники БПП в Миколаївській облраді.