Миколаївські «батьківщинівці» долучилися до акції протесту

На центральній площі Миколаєва відбулося народне віче, в якому взяли участь представники Миколаївського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина». Партійці висловили своє обурення рішенням депутатів міської ради стосовно висловлення недовіри меру міста Олександру Сєнкевичу.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» активісти приєдналися до загальноміської протестної акції та поставили свої підписи під вимогою розпустити Миколаївську міську раду та провести позачергові вибори.

«Вважаємо, що ухвала прийнята на підставі політичних та бізнесових інтересів окремих людей, групувань, політичних сил. Таким чином депутати міської ради просто знехтували думкою городян та їхнім вибором, який вони зробили, проголосувавши у другому турі за молодого та перспективного мера, який не забажав приєднуватися до кримінально-бізнесових схем», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Він підкреслив, що відставка мера обласного центру в стратегічно важливому для України регіоні означає, що хтось бажає розхитати та дестабілізувати ситуацію, зірвати підготовку міста до опалювального сезону, організувати чергові політичні ігри.