Миколаївські «батьківщинівці» долучилися до міжнародного флешмобу

Команда Миколаївської обласної парторганізації «Батьківщина» разом із «Батьківщиною молодою» взяли участь в світовому флешмобі «Global Shevchenko».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», протягом декількох днів, що передують Дню народження Великого Кобзаря, партійці збиралися біля пам’ятника Т.Шевченку та робили фото/селфі.

«Світлини, за умовами акції, ми виклали на офіційній сторінці флеш-мобу https://www.facebook.com/events/228139920989530 та на власних сторінках в соцмережах. Таким чином, ми демонструємо, що пам’ятники великому Кобзареві встановлені в Україні та по всьому світові, що свідчить про його визнання та любов українського народу. Закликаємо всіх миколаївців доєднатися до міжнародного флешмобу до дня народження Тараса Шевченка», — зазначив член бюро Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Володимир Гончаров.

Миколаївські партійці звернулися до жителів міста та області з ініціативою прийти 9 березня о 16-00 до пам’ятника Кобзареві та одночасно зачитати вірш «В казематі».9 березня о 16:00 (за київським часом) організатори закликають українців по всьому світу прийти до пам’ятників Тарасу Шевченку та одночасно зачитати вірш «В казематі» (Мені однаково, чи буду…). Це буде найбільше одночасне читання Шевченка в історії.

флешмоб1флешмоб2