Миколаївські «батьківщинівці» долучилися до міжнародного флешмобу

Партійці Миколаївщини взяли активну участь у проведенні міжнародної акції, присвяченої Дню Соборності України. Флешмоб «United Ukraine», «Україна єдина» проводиться вже третій рік поспіль і об’єднує українців всього світу.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», мета заходу – привернути увагу світу до ситуації на Донбасі, анексованого Криму, до потреби припинення агресії та гібридної війни, яку РФ здійснює в Україні.

Активісти Миколаївської «Батьківщини» розмістили в соціальних мережах фотографії з постером «United Ukraine» та «Україна єдина». В такий спосіб вони закликали всіх приєднатися до акції і продемонстрували свою позицію та прагнення до відновлення територіальної цілісності України та контролю нею своїх державних кордонів.

Акцію підтримав лідер миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов, який перебуває з робочою поїздкою в США. Він зазначив, що в ході перемовин з представниками міжнародної спільноти переконався у підтримці України та українського народу в прагненні миру та незалежності.

соколовфлешмоб1Дурачевськагончаровфлешмоб2флешмоб