Миколаївські «батьківщинівці» долучилися до всеукраїнського флешмобу «З днем народження, Надіє!»

Представники Миколаївської обласної, міської, Жовтневої, Миколаївської районних організацій ВО «Батьківщина» взяли участь в акції з нагоди дня народження української героїні Надії Савченко.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації, понад 30 активістів вийшли на центральну площу міста, тримаючи плакати на підтримку відважної льотчиці та листівки зі словами вітання Надії.

Незламній українській героїні і народному депутату від «Батьківщини» Надії Савченко виповнилося 35 років. Вже другий свій день народження жінка проводить за кремлівськими ґратами. Втім залишається вільною та своїм незламним духом вже перемогла і злочинний суд, і режим Путіна.

«Надія – не просто символ України. Це активний і принциповий  політик нової формації, що категорично не сприймає неправди і несправедливості, що не опускає рук і не здається навіть перед імперією. Такої жінки дуже бракує сьогодні в українському парламенті. Її місце – у Верховній Раді. Віримо, що вона гідно представлятиме Україну і в Раді Європи. У цей день хочеться побажати Наді міцного здоров’я і якнайшвидшого повернення на Батьківщину», — зазначив голова Миколаївської парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.