Миколаївські «батьківщинівці» домоглися ремонту дороги

Завдяки активним діям депутата від ВО «Батьківщина» Шевченківської ОТГ Наталії Ніколенко розпочато поточний ремонт дорожнього покриття між с.Котляреве та с.Шевченко Вітовського району Миколаївської області.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Нарешті так звану староснігурівську дорогу, яка виконує надто важливу функцію з економічності автоперевезень пасажирів і вантажів, почали ремонтувати. Це – успіх громади та депутатів-«батьківщинівців» місцевого та обласного рівня. Натомість ми ретельно контролюємо хід та якість виконання робіт, аби не допустити недбалості у ремонті з боку підрядника та марнотратства бюджетних коштів» — зазначила депутат Шевченківської ОТГ Вітовського району Миколаївської області Наталія Ніколенко.