Миколаївські «батьківщинівці» допомагають дітям-візочникам

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді Михайло Соколов зустрівся з представниками Федерації «Теніс на візках» та від імені фракції запропонував допомогти організації.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до складу Федерації входять діти з особливими потребами, які займаються великим тенісом. Втім останнім часом вони були позбавлені такої можливості із-за невизначеності статусу спортивної бази «Спартак», де проходили тренування.

«Наша фракція на сесії проголосувала за передачу бази до обласної комунальної власності. Тож база стабільно фінансуватиметься з обласного бюджету, а діти зможуть безперешкодно там займатися. Також ми з’ясували, в чому полягають нагальні потреби Федерації та вирішили придбати за власні кошти спеціальний візок, призначений для занять спортом», — зазначив лідер миколаївських партійців Михайло Соколов.

За його словами, «батьківщинівці» і в подальшому підтримуватимуть розвиток дитячого інваспорту.