Миколаївські «батьківщинівці» допомагають малозабезпеченим

Представники Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) протягом всіх пасхальних тижнів роздають очаківцям продуктові набори.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до цьогорічного Великодня очаківські партійці придбали 15 тонн луку, по 1,5 тонни капусти та моркви.

«Вже традиційно на свята ми пакуємо та особисто передаємо нашим городянам продуктові набори. Опікуємося малозабезпеченими, інвалідами, членами Спілки воїнів інтернаціоналістів та Очаківською санаторною школою-інтернатом. Допомагаємо саме тим, хто за свої пенсії та зарплати не в змозі придбати навіть елементарні харчі», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.

Очаківці вже добре знають злагоджену команду партійців та вдячні їм за підтримку.