Миколаївські «батьківщинівці» допомогли зупинити тарифний геноцид

У Миколаєві апеляційний суд визнав незаконним рішення конкурсної комісії про призначення ТОВ «Місто для людей» керуючою компанією багатоквартирних будинків міста Миколаєва. Саме таку позицію протягом декількох місяців відстоювала Миколаївська міська парторганізація ВО «Батьківщина» під час проведення протестного руху та звертаючись до органів влади міста.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці виступили проти обрання монополіста на ринку житлово-комунальних послуг, який ще й запропонував тарифи вдвічі більше існуючих.

«Після ухвалення незаконного рішення міської комісії віддати половину житлового фонду міста компанії «Місто для людей», міська «Батьківщина» передала владі заяву, в якій чітко заявила, що підвищення тарифів на послуги ЖКГ – це комунальний геноцид. Тоді ж ми почали проводити мирні акції протести з вимогою скасувати результати конкурсу. Нас масово підтримали представники громадських організацій та містяни, тому й отримали спільну перемогу в суді», — зазначив голова Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Солодов.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31